Asa incepe ziua de luni

Lunea e zi de pus in ordine tot.

Se cunoaste ca nu am mai facut update la raptor de o tona de timp :)) Geez.

Applying patches… done.
Fetching 9452 new ports or files… done.
Removing old files and directories…
Cu mare bucurie va anunt faptul ca GTop.ro foloseste noul apache 2.2.6 released in wikend. Wee. Au fost facute cateva bugfixes, un pic improved generarea statisticilor. Un anonim m-a laudat aseara, spunand ca e foarte mica diferenta intre Google Analytics si GTop.  (thanks 🙂 i knew it – we are awesome)

Bioget a intrat in beta staging, cei care stiu despre ce e vorba, o sa afle ca mai avem putin, si punem designul, finish cateva bugs, si oferim Release Candidate 1, la un grup restricted de people. Alesi dupa spranceana sa zicem. No biggie, o sa vreau doar sa fie folosit intr-o mica comunitate, pana trecem la updates si modificari finale pentru a face release la un proiect la care se lucreaza din Decembrie 2006.

Plec in Romania, pentru 2 examene, maine mai precis.

Chef de scris pe blog e little, pentru ca pur si simplu parca mai tre sa vad si ce culoare are cerul pe afara, dat faptul ca stau cu ochii in monitor 15 16 ore pe zi. Astept cu placere ziua cand o sa devin faimos si bogat, si o sa lucrez de pe plaja din Hawaii. Mare mare admin sunt, ar spune Razvan. Ea pula tinere.

4 Responses to “Asa incepe ziua de luni”

 1. blur says:

  lasi si mie un comentariu pe blog in ziua in care esti in hawaii. eventual cu o zi inainte ca sunt sigur ca in ziua aia uiti cate taste are o tastatura si cum se foloseste

 2. pula says:

  o s-ajungi tu pe-o plaja din hawaii cand mi-o mai creste mie inc-o pula =))

 3. admin says:

  @blur. bineinteles ma baiatule. doar nu crezi ca o sa uit de vechii mei colegi de blogging cand o sa dau cu piciorul la milioane de dolari. doamne fereste, atunci o sa am timp si chef de blogging si mai abitir.

  @pula – nu tre sa fii sarcastic prietene, era ironic ce am zis eu, nu acid cum ai zis tu.

 4. ilotz says:

  …si de ce sa nu ajunga la hawaii, ce esti invidios (ca majoritatea co-nationalilor nostri) LOL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge