Home sweet home

Azi dimineata (ieri adica, dar zic azi ca inca nu am dormit)  ma trezesc pe la 9 jumate, si din inspiratie pura, sun pe o colega, si discutam noi despre examen, la care imi zice … pai stii, examenul e la 10. Great. O iau la fuga, cu taxiul, ajung cu 5 minute intarziere. Happy me, am reusit sa il dau. Plec in alta parte la o alta materie, si acolo face profa la mine: pai stii ca ar trebui sa dai examenul … esti disponibil acum? Bineinteles ca nu pot sa refuz asa invitatie, asa ca m-am apucat de facut desene in AutoCAD, si mirare am reusit sa iau un 7 😀

Anyway, am revenit inapoi in Cehia, dupa un drum de 1 ora cu avionul, si 3 cu autocarul.

Ce fac acum? Pai m-a pus dracu` sa beau o cafea, asa ca mi-am instalat Vista SP2 prima data, apoi am dezinstalat vreo 7 jocuri care nu le mai jucam, si arunc la gunoi ultima colectie de mp3-uri (adica o mut intr-un folder OLD) si downloadez muzica noua noua, ca sa imi ajunga pana next time, sa nu ma plictisesc.

Deasemenea vad ca toata lumea a fost activa cat timp nu am fost pe net, ca feedreaderul e plin, si am multe de citit 😛 La fel am si multe de postat, dar intai sa termin berea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge