Am venit din Praga

Dupa cum bine stiti, creativitatea vine perfect dupa ce rezolvi sa ai langa tine un pahar de whiskey, cu 4 cuburi de gheata, asa ca nici eu nu puteam sa las postul asta neterminat 🙂

Way, sunt rupt in gura. De oboseala bineinteles. Am petrecut o zi in Praga, cu Piticu, Arhi, Nevasta si Innocente. Condus 200 km dus, 200 km back,  si inca vreo habar n-am cati prin oras.

Prime impresii? Arhi a reusit sa faca peste 1000 poze. Dracu stie cum.

Arhi si Nevasta are cute, si e imposibil sa nu te distrezi cu ei. Bineinteles ca am facut si poze indecente, dar toate pozele sunt la ei pe camera. Eu nu sunt mare fan sa fac poze, doar imi place sa prestez prin ele, si sa stric peisajul.

Am fost relaxat sa vad ca Piticul are acelasi ras care ne incanta urechile de fiecare data. Le-am urat casa de piatra … i think. Yep, i tink ai did … ai did ai did ai did.

Am mers pe jos de ne-a luat dracu, bineinteles dupa ce am spart gheata, si am stat la o bere, si dupa ce s-au calmat dupa drumul de la aeroport in oras, cand se rugau Nevasta  si Anca sa le las in viata. Sorry ca ai dat cu capu` de tavan 🙁 Chiar nu stiam ca sunt drumurile atat de proaste in zona aia.  Arhi m-a convins ca dupa 3 ore, iese berea din sange asa ca pot sa conduc linistit. Pe unde ne-am plimbat? Numai Dumnezeu stie, peste tot prin centru, am urcat sus la un castel, am coborat printr-o gradina, am intrat in ceva biserici catolice super faine inauntru, si am ne-am plimbat pe podul, de peste raul de acolo … care e el (sunt praf la geografie 🙁 ).

Dup-aia am plecat sa bagam ceva la burtica, la vaca nebuna. Aici eu nu zic nimic, pentru ca o sa aiba ei destule de spus pe tema asta.

Dupa pranz, am luat masina, si am mers aiurea prin oras, sa vada si cartierele, nu doar frumosul centru, si toata treaba s-a incheiat pe la 7 seara, cand am plecat incetisor la aeroport.

E ora 11 la mine, asa ca sunt sigur – au aterizat, si cred ca sunt la fel de obositi ca mine, asa ca ar trebui sa fiti un pic indulgenti, si sa asteptati probabil pana maine pt un raport complet.

Anyway, cred ca a fost o zi plina, si ne-am simtit bine. Sper ca si ei s-au distrat la fel de mult pe cat ne-am distrat si noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge