Herp Derp

De fiecare data cand lenevesc, si fac orice altceva inafara de a scrie pe blog si vreau sa revin, incep bineinteles cu updates la blog, update plugins, teme, iar de-abia la final cand totul e curat si am sters toate comentariile cu tenta de spam, si raspund la comentariile – pe care le-am “ignorat” (sorrryyyyy) – incep sa scriu. Cam asa se intampla in fiecare dimineata, cand nu pot sa ma apuc de lucru daca biroul nu e curat. Nu stiu daca e un lucru bun sau rau, doar ca eu nu pot sa fac nimic serios daca e prea mare haosul in jurul meu. Imi place sa lucrez in haos, dar intr-un haos creat progresiv de mine.

Am ajuns iar in Romania, si momentan fac un experiment. Nu mi-am luat la mine mp3 player, nici tableta, nici casti. Muzica nu am pus pe telefon si … prindeti voi ideea.  De ce am vrut sa fac asta ? Pentru ca de obicei ma pierd in sunete, si ignor cam tot ce se intampla pe langa mine. Ignor oameni, animale, locuri prin care merg. Not cool. Mi-am dat seama ca e o gramada de informatie de procesat, asa ca de data asta nu am retinut mai nimic, dar sunt in proces de a imi organiza atentia, pentru ca sunt o multime de chestii interesante care se petrec in jurul meu si care merita relatate.

Am facut si o maaaaare mare tampenie. Acum ceva vreme am scris vreo 12 episoade pentru un mini-serial cu aventuri din liceu, ca nah … a fost frumos, si erau o gramada de chestii distractive de povestit. Dar ce face Rares ? Pai intr-o zi decid sa imi instalez Ubuntu pe laptop, si am uitat sa uploadez serialul pe Evernote sau sa il pun in Dropbox. Bineinteles ca nu fac backup la desktop, si doar dupa ce se formateaza hardul imi aduc aminte ca aveam eu ceva important acolo … facepalm …

Am descoperit 9gag acum vreo 2 saptamani. Nu am nici cea mai mica idee cum de mi-a luat atat de mult pana am dat de el. Ce pot sa zic … am pierdut vreo 4 zile la rand – keep scrolling bitch.Dupa a 4-a zi mi-am dat seama ca incepusem sa prind radacini, si vreo 3 4 paianjeni teseau voiosi panza in jurul meu, iar daca as mai fi rezistat vreo cateva zile, probabil intram in cartea recordurilor ca fiind primul om cu armura facuta din panza de paianjen.

Ups cafeaua e gata, asa ca iau o mica pauza. Ne auzim in a few.

2 thoughts on “Herp Derp”

Leave a Reply