Vacanta – Fort Lauderdale

Salutare,

Cam de 2 ani de zile, nu am avut o vacanta adevarata, asa ca am plecat un pic de la frig si nori, acolo unde inca mai e soare, adica in Fort Lauderdale, Florida, cu o mica escala de 3 zile in Buenos Aires – Argentina.

Despre Buenos Aires o sa scriu dupa ce se duce mahmureala – thanksgiving party ftw.

Aici in Fort Lauderdale stau niste prieteni vechi de-ai nostri, cu care nu ne-am mai vazut de vreo 5 ani, si aseara imediat cum am aterizat, am dus bagajele la hotel, si am parcat la un thanksgiving party unde am cunoscut prieteni de-ai lor. Am fost incredibil de placut surprins de faptul ca ne-am integrat atat de repede si am povestit vreo 4 ore cu absolut toti, fara sa ne plictisim, desi eram cam cei mai tineri de-acolo. La prima vedere par foarte primitori, si acum ca am apucat sa ma trezesc si sa arunc cateva priviri in jur, pot spune ca am mai adaugat inca un oras la lista de locuri in care mi-ar place sa traiesc.

Momentan va las in compania la cateva poze, si o sa postez niste updates dupa ce ma plimb prin oras un pic.

 

6 thoughts on “Vacanta – Fort Lauderdale”

  1. ba eu te citesc dar nu prea comentez :))….asa ca sa stii ca te citeste lumea si fara sa comenteze :))..oricum superbe poze….you are one lucky “son of a bitch”….please observ the gilimelele :))..nothing insulting…..astep alte poze si alte peripetii ..see ya xoxoxo

Leave a Reply