torrentbits.ro a fost inchis

Un site care promova descărcarea de filme piratate a fost închis de politiştii bucureşteni. La percheziţia făcută în locuinţa proprietarului site-ului au fost găsite mii de cd-uri cu filme preluate de pe internet.

Poliţiştii îi cercetează pe cei doi proprietari ai site-ului pentru promovarea de mărfuri piratate. Infracţiunea poate fi pedepsită cu cel mult patru ani de închisoare.

au inchis frate torrentbits. Ce tare, in loc sa mearga pe urmele celor care fura miliarde in guvern, merg dupa site-urile de torrenti. bravo politia romana !!!

am primit pe mess acum, o chestie.

YVE WROTE:

Am observat ca dezinformarea pleaca tot de la voi. Hai sa o lamurim sa nu mai lansati zvonuri aiurea…

1. Nu am vandut niciodata nici un disc piratat. Ei stiu asta (anchetatorii)
2. Am fost dat in gat de cineva. Nu mai conteaza cine. Mai rau este ca sunt in cercetare inca vre-o 10 trackere. Ii intereseaza serverele si ownerii. Userii sa stea linistiti
3. Am fost monitorizat, urmarit si filmat pe strada, ascultat telefoanele…etc (de parca eram mare spion) timp de peste 4-5 luni… Stiau absolut tot. Au stiut exact cand si unde sa vina.
4. Nu am avut niciodata echipamente de copiere si/sau de distributie a materialelor piratate. Am avut un simplu dvd-r ( Samsung).
5. Totul a fost doar un hobby…nimic mai mult.

Yve

7 thoughts on “torrentbits.ro a fost inchis”

  1. traiasca pirateria si torrentbits.ro
    politia e varza nu are cu ce sa-si mai ocupe timpul si cum sa manance banii populatiei in loc sa-i prinda pe hotii de parlamentari care mananca tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge