New toys

Kay, a trecut deva ceva vreme, am ajuns cu  bine, mi-a luat mai mult de 1 saptamana sa restructurez cateva chestii in my life, dar totul a fost spre binele general.

Anyway, o sa incep usurel sa revin la zi, si cu cititul blogurilor, care presupun ca ati observat nici asta nu am mai avut timp, ce sa mai vorbesc de scris. O sa incep cu fresh memories, si cu putin rant despre new toys care mi le-am luat 😀 si de care sunt very very happy 😀

Jucaria de mai sus e noul sony vaio, care l-am luat din Hong Kong, nu am avut cum sa nu pun ochii pe el, core2duo la 2 ghz, 2 gb ram, geforce 8400, 160 gb drive, full HD 😛 Tot de acolo am luat si PDA-ul, un IPAQ e just PDA , ce mi-a placut la el a fost ecranul ca e mare, si ma pot descurca. Nu aveti idee cat de mult ma ajuta la organizare (si e bun si de un Solitaire din cand in cand.)

Acuma cand am fost jos, am gasit noil pachete de Marlboro Lights, sunt prea frumoase sa nu merite o poza 🙂

Urmeaza acum povestirea vacantei. Dar intai trebe sa termin capitolul de Vista Training 🙂

See ya!

12 thoughts on “New toys”

  1. ba da 🙂 e FZ series, FZ17G.

    nu are bluray, pentru ca nu am avut nevoie pe moment atunci de bluray, si nici acum nu am nevoie. bluray costa cam jumate din valoarea laptopului so it’s really not worth it.

    e full HD 🙂 1080p si tocmai mi-am luat matrix colectia, in HD, si am vizionat, ieri si alaltaieri.

    ooooh man. that was sick 🙂

Leave a Reply