De ce sa bei bere fara alcool?

Nu sunt fan mare al alcoolului. Au fost timpuri, acum ani de zile, in liceu, in care beam toti de stingeam, vodka cu cola, vodka cu lamaie, rom orice ne putea aduce in starea de betie pe care o apreciam atat de mult. Era distractiv, eram copii, si ne permiteam. Odata cu varsta, placerea s-a diminuat, nu ca as fi eu prea batran acum doamne fereste, dar parca uneori nu mai are rost sa te faci muci si sa mergi in patru labe acasa.
Cehii astia … eu le comentez multe … nu se spala, beau ca porcii, sunt certati rau de tot si cu sapunul si cu inteligenta, dar fac bere buna, bineinteles ca asta e doar o parere personala, si nu trebuie sa generalizati, dar nah, cand vii la munca fumat, sau ranga de beat, parca ai tendinta sa ii bagi pe toti in aceeasi oala, daca vezi aceleasi lucruri zi de zi. Ce nu le comentez e berea … fac bere buna.
Nu sunt super fan bere, si imi place sa beau ocazional cand am chef, probabil odata la 2 3 saptamani, daca e de baut parca prefer un pahar de whiskey sau o sticla buna de vin, dar un pic mai des ma apuca dorul de bere. Partea proasta aici e ca am chef sa si lucrez, si al dracu sa fiu daca reusesc eu sa lucrez atunci cand beau 3 4 beri. Nu ma supara asta dar e doar frustrant, asa ca am decis sa beau bere nealcoolica. Same taste, nu aberez dupa ce beau, si pot sa lucrez linistit, si nu am chef sa beau 3 4 5 sticle dupa prima. Chiar imi place starea.
Care e concluzia aici? Nu e nici una, sunt doar pareri personale. Voi cum stati cu alcoolul? ­čÖé

2 thoughts on “De ce sa bei bere fara alcool?

  1. Vinul fãrã alcool pãtrunde în premierã pe piaţa din România cu 13 tipuri de produse ce au în spate peste 20 de ani de expertizã a viticultorilor germani. Vinurile fãrã alcool sunt soluţia cea mai buna pentru cei ce vor sã se bucure de gustul unui pahar cu vin, fãrã a se confrunta cu efectele negative pe care le are alcoolul.
    Consumatorul de vin fãrã alcool poate fi oricare dintre noi sau cei apropiaţi, fie ca sunt conducatori auto, sunt în timpul serviciului, sunt sportivi de performanţã, diabetici, persoane aflate la dietã, persoane care doresc sã aibã o alimentaţie formatã din produse bio, femei însãrcinate sau care alãpteazã.
    Din cele 14 vinuri f├úr├ú alcool, produse in Germania sub numele de Weinkonig, 5 tipuri sunt vinuri BIO. Toate cele 14 sortimente sunt realizate la cele mai ├«nalte stadarde de calitate ┼či sunt ob┼úinute 100% din struguri , urm├ónd procesul clasic de ob┼úinere a vinului. Dup├ú ce vinul a fermentat, trec├ónd prin toate stadiile de maturare, se elimin├ú alcoolul ├«n vid, p├ústr├óndu-se caracteristicile, aroma ┼či buchetul vinului de provenien┼ú├ú. ├Än portofoliul de vinuri Weinkoning sunt incluse: 4 vinuri albe, 2 vinuri rose, 4 vinuri ro┼čii ┼či 4 tipuri de vinuri spumante din care 2 albe si 2 rose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge