It will be mine – Asus G60J

Primul laptop al meu, a fost un Acer Travelmate 4220 (core2duo, 1 gb ram, 120 gb HDD) pe care l-am primit cadou acum vreo 4 ani. Cea mai tare piesa de hardware ever. Nimic nimic nu a avut, nici o problema, a mers uns, si mi-am fact treaba cu el pana i l-am dat la mama sa il foloseasca acum ceva timp. In 2007, cand am fost in Hong Kong, am luat de acolo un Sony Vaio VGN-FZ17G (core2duo, geforce 9400, 2 gb ram, 160 gb HDD ). A mers si ala perfect … oarecum … undeva prin 2008, am decis ca vreau sa ma mut pe desktop, si am dat laptopul la … my girl. Atunci au inceput problemele: space-ul merge in suturi, bateria din oarecare motiv nu mai tine decat 10 minute, si in general it was pretty fucked up.

Anyway. Cand eu am renuntat la work, si mi-am dat demisia, am zis ca toate chestiile interesante o sa le fac pe drum, pe la o cafenea unde sa stau cu laptopul in brate, sa ma uit la lume, sa primesc energie si inspiratie, iar apoi sa fac great things. O well, nu am apucat sa fac asta pana acum, dar nici nu am gasit un laptop care sa imi aprinda calcaiele atat de mult cum o face Asus G60J. Pozele imi plac la nebunie, iar cei interesati de statistici sa dea scroll un pic mai jos. Configul e mult prea frumos. Clicky poza pt a mari, si zi daca nu e simpatic. Btw daca aveti niste modele mai faine de laptopuri, nu va sfiiti sa spuneti, ca nu se stie care e hotararea finala. Momentan – Asus G60J ftw!

20090924-a-1

11 thoughts on “It will be mine – Asus G60J”

 1. Da’ nu va fi nimic zen, pentru ca oricum bateria se va consuma repede la ce monstruleți are înauntru, așa că te vei limita la mișcare cu laptopul în brațe din dormitor, în bucătarie, pe balcon și înapoi în dormitor. Nu te văd cu ăla la terasă sau într-o cafenea.
  La 16 inchi… 😀

 2. Atata timp cat imi permit sa stau intr-o tara straina si sa lucrez pentru mine, fara restrictii, fara sa ma crizez ca trebuie sa lucrez pentru un sef cretin pe bani putini, presupun ca e prea evident ca mi se rupe mie de restructurari nu ?

 3. “NVIDIA® GeForce® GTX 260M with 1GB DDR3 VRAM”
  Asta chiar ca-ti umple gura de senzatii 😛
  Da’ pana me, de la Vaio la Asus nu-i un fel de drum inapoi ?
  Intreb si io, nu dau cu paru’

 4. sincer nu prea, ca si hardware, eu pe vaio al meu aveam core2duo, cu 2 gb ram, si un geforce 9400. s-a cam invechit.

  gura de senzatii mi-o umple GTX 285 care il am pe desktopul de pe care lucrez 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge