Romanul, spirit critic, sau cum poate sa fie romanul idiot

Pe parcursul anului trecut, am participat la cateva donatii. Am donat pentru Marian, Emanuel, si inca alti cativa copii care aveau nevoie de ajutor. Ca sa stimulez donatiile, am facut match la una din donatii, si am dat vreo 400 $. Pentru Emanuel, am dat vreo 300 $, dar oricum sumele nu sunt importante. Importantele sunt reactiile romanilor care traiesc in pivnita, si care se trezesc comentatori pe internet.

Daca dati click pe linkul de mai sus, ma vedeti pe mine in toata splendoarea, cum fac tragerea la sorti, transparent, cu 4 premii pentru cei care au contribuit cu bani sa ii facem viata mai frumoasa unui copil. Recunosc nu sunt Tom Cruise, dar what the fuck do you care ? Care sunt reactiile ? Pe baeti ii fute grija de ghiulul meu cel mare de pe deget, si de cate kilograme am eu in plus. Mai e ceva de comentat la  chestia asta ? Nu te intereseaza ce face omul, pe tine te roade cum arat eu si ce fac eu. Din cate stiu era un proverb cu barna din ochiul cuiva, si paiul din ochiul altuia, dar mi-e ca daca il scriu, provoc panica, pentru ca nu gasesc respectivele personaje un dictionar destul de repede, sa poata sa inteleaga fraza si atunci creierul lor isi da shutdown.

Ramanem prieteni

4 thoughts on “Romanul, spirit critic, sau cum poate sa fie romanul idiot”

  1. Chiar crezi ca e ceva de capul idiotilor aia doi de au comentat, pardon 3. Erau in cautare de porno, dar din pacate au dat peste altceva. Oameni care trec prin viata ca gasca prin apa. Le-a bagat ma-sa si ta-su un cablu de net si ce tari sunt ei. Sa-ti dau un exemplu, pe liga2.ro, sunt cei mai tari huligani ONLINE ( copii distrusi, oameni in varsta chiar). Succes in continuare cu ajutoarele pentru copii!
    .-= kaLoo´s last blog ..Panica, Gripa Porcina ataca! =-.

Leave a Reply