Boondock Saints 2 – All Saints Day – review

De mult nu am mai vazut un film, care sa nu fie facut in Hollywood, dar sa aiba o poveste atat de faina, regizat atat de bine, si care sa ma tina in priza de la cap la coada. Tin sa mentionez ca nu am vazut primul film, asa ca am fost mult prea placut surprins de un film cu adevarat bun.

The Saints are back! Nu o sa dau detalii despre actiune, sau cum se termina, pentru ca ar insemna sa va stric toata distractia, si surpriza, asa ca o sa povestesc doar despre impresiile filmului.

Tinand cont ca nu am vazut primul film, sunt destule flashbacks, ca sa nu fii pe langa actiune, dar nu atat de multe incat jumate de film sa fie doar prima parte. Povestea e strong. Momentele comice, nu sunt multe, dar atunci cand apar, e un umor bun de tot, care nu se poate sa nu te faca sa zambesti.

Efecte speciale de genul bullet time, nu exista, da filmul nici nu are nevoie. Este regizat mult prea bine, si shooting moments sunt pur si simplu geniale si pline de adrenalina. Cateva slow motions, dar nu peste limita, fac actiunea sa fie cu adevarat actiune.

Nu prea am descoperit replici cheesy, iar dialogul e bine de tot inchegat, iar cand sunt dialoguri 1 on 1 sunt foarte destepte, si originale.

Soundtrackul se potriveste la perfectie cu fiecare scena din film.

Daniel DeFoe apare si el, si de data asta e unul din good guys.

Overall, e un foarte bun film, si am fost tinut in scaun pana la capat. Sper ca partea 3 sa fie la fel de frumos facuta. In continuare va las cu trailerul, dar trailerul spune prea putine, insa va da o mica idee despre ce e vorba:

6 thoughts on “Boondock Saints 2 – All Saints Day – review”

  1. Eu iti sugerez sa-l vezi pe primul… 🙂 Sincer, pe mine unul, varianta asta m-a cam dezamagit. Si pe inca doi-trei prieteni, cu care asteptam Sfintii 2 de cativa ani buni.

    Dar primul..aaaah, primul. E un film pe care il tot revad de doua=trei ori pe an

  2. Al 2 lea nu se compara cu primul, and the story… Huh! Dar fiecare cu parerea lui. Cat despre filme fiecare are felul lui de a le percepe bune sau foarte bune, sau seci. Simplu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge