On the run

Azi am zis ca fac ceva diferit, asa ca am asteptat sa se opreasca ploaia torentiala care a inceput de dimineata, mi-am luat laptopul si rucsacul, si am plecat la plimbare.

Acum 1 luna de zile mi-am luat o bricheta Zippo, pentru ca “that shit builds character”, si am ramas fara piatra, asa ca am profitat de ocazie sa cumpar un set de pietricele, si cu ocazia asta am invatat cum sa schimb si piatra la bricheta, dupa ce mi-am prins vreo 10 minute urechile, pentru ca nu stiam cum sa o incarc. Noroc cu Youtube, care m-a ajutat nevoie mare:

Ciudat e faptul, ca in ultimele zile, cand nu am iesit afara, a plouat, a fost gri, si urat, dar acum cand am decis sa ies, si sa schimb un pic stilul de viata, imediat e frumos si soare. Nu prea reusesc sa il conving pe Razvan sa lase munca si sa iesim in oras la o cafea, dar  incerc. Stiu ca e un soarece de birou, dar poate reusesc intr-un viitor apropiat.

Distractie, distractie, cam asta lipseste acum, dar sper sa schimb totul, pentru ca fara distractie, nu exista creativitate.

Recent m-am tot jucat HoN si AION, dar acum sper sa reduc numarul de ore de jucat, pentru ca e prea fain afara ca sa stau in casa.

Am impresia ca imi lipsea un pic aglomeratia, pentru ca ma simt bine sa aud galagie, si parca imi e dor sa scriu aici lucruri interesante, cum scriam inainte 😀

Asta nu inseamna totusi ca nu am noutati 🙂 Pacat ca noutatile sunt cam nasoale, si de obicei nu imi place sa povestesc lucruri deprimante, dar eh … daca nu povestim, nu invatam nimic din ele nu ?

Acumvreo 3 luni, am facut cateva miscari frumoase de tot cu brokerul meu, si am ajuns la un portofoliu de 75 000 $. Pentru cei care nu stiati, majoritatea veniturilor mele vin din actiuni. Am cont de broker in State, si jonglez cu ele de cateva ori pe luna. Nah … Am investit intr-o companie de biotech, care a avut numai good news, iar la sfarsitul lunii, actiunile au crapat 🙂 Asta inseamna ca sunt cu 25 000 $ in minus, dar am incredere ca reusesc sa recuperez pierderea mai devreme sau mai tarziu. Chestia importanta aici, si morala e ca eu le-am cumparat cu 20 $ actiunea, iar ele au urcat intr-adevar, si eram la un moment dat in profit cu 19 000 $ in 4 zile, dar am fost lacom, pentru ca stiam ca respectiva companie a avut max high 34 $ deci ar fi trebuit sa se intoarca la nivelele de 30 $, iar atunci as fi putut scoate un 35 000 $ intr-un singur trade, dar bineinteles, cum lacomia nu da bine, am platit pentru asta 🙂

Lectia invatata, iar acum mergem mai departe, nu ne aruncam de la balcon, ca nu face bine la ten, ci invatam, si ii dam inainte, si ne aducem mereu aminte ca uneori lacomia te poate costa 25 000 $.

Cam atat momentan 🙂

4 thoughts on “On the run”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge