Ghid de supravietuire pentru masculi

Azi m-am trezit un pic mai sentimental, asa ca am zis sa postez ceva mai interesant, si anume un ghid de supravietuire pentru masculul din jungla orasului. Stiu ca au trecut anii si s-au schimbat timpurile, dar nah cand inveti lucrurile prost, si le promovezi si tu la randul tau, tot prost raman invatate. De aceea au ajuns standard fraze de agatat de genul: “pitzi te fac un suc?”, “tu te futi ?”, “te fac o tura cu bemveu ?” etc. Hai sa va invat un pic niste chestii pe care probabil le-ati uitat:

1) Imi dai voie sa te sarut ?

Intreaba orice femeie daca vrei confirmare, dar un barbat nu ar trebui sa ceara niciodata un sarut. E cam … tot ce o femeie NU cauta intr-un barbat. Probabil o sa iti raspunda “da” ca sa fie politicoasa, dar in nici un caz nu va fi extrem de atrasa de situatie.

Atentie pentru tolomaci: asta nu inseamna sa mergi si sa incerci sa bagi limba in gura la orice tipa pe care o vezi pe strada. Vorbesc de first dates and so on.

2) Te pot scoate in oras candva ?

Femeilor le plac barbatii care stiu sa ia initiativa. Nu paria pe femeia care ii place sa conduca ea absolut tot, pentru ca nu o sa fie distractiva rau de tot relatia. Daca vrei sa o scoti in oras, doar fa-i propunerea direct: “ce zici daca mergem maine seara in clubul x ? vin si te iau pe la 8 sa zicem ?”.

3) Masina, casa, bani – NU.

Doar daca nu incerci sa impresionezi o pitzi care e direct dupa bani.  Daca tipa e simpatica si o duce un pic capul, iti va da cu flit. Ideea care e in capul femeilor: cei care se mandresc cu banii … nu au altceva sa ofere. Punct.

4) Ce vrei sa facem azi ?

Am mai spus chestia asta mai sus un pic. Femeilor le plac barbatii care stiu ce vor, care stiu sa vina cu o initiativa, cu un plan. Sincer ar trebui sa ai un plan, daca vrei sa apari ca tipul care stie sa o distreze.

5) Ma placi ? Ce crezi despre mine ?

Niciodata. Contextul actioneaza ca un turn off garantat.

6) Te-am sunat / Ti-am dat mesaj dar nu ai raspuns.

NU. In nici un caz, sa nu intrebi orice se incadreaza in propozitiile de mai sus. Inseamna 2 chestii: 1 – iti pasa ca nu te-a sunat  / nu ti-a raspuns. 2 – arati ca si cum ai avea un sentiment de vina = nesiguranta pe sine. Nu cred ca tre sa mai adaug ceva.

7) Next time.

De cele mai multe ori, cand barbatii sunt la intalniri, fac greseala de a da indicii chiar si subtile despre intalnirea urmatoare. Nop, nu trebuie sa fie asa. Femeilor le place un pic misterul, si o sa devina plictisite. Poarta-te ca si cum first date-ul ar fi singura data cand te intalnesti cu ea. Make the best of it. Fara referinte la viitor.

8) Te sun Vineri.

Ai stricat orice posibilitate de a fii spontan, sau chiar de a fii sunat tu, pentru ca atunci ea crede ca o sa para disperata, daca te suna inainte de vineri. Simplu nu ?

9) Prietenii EI – masculi.

Abtine-te de la comentarii, mai ales cele negative.

8 thoughts on “Ghid de supravietuire pentru masculi”

  1. opyum…nu prea cred ca mai merg vrajelile astea ..mai ales faza cu “sa nu le impresionezi” din contra…toate zdrentele din ziua de azi sunt cu okii dupa bani …bemveuri 🙂 si distractie…iar cand vine vb de frecat…se dau lovite…asa ca mai bine le iei direct…intotdeauna merge…daca esti cuminte pari “un tip prost” daca le impresionezi…intotdeauna cad…si la mine merge inca:)

Leave a Reply