Timisoara, si updates

Wow de-abia acuma am ceva timp sa scriu un pic. Am pregatit cateva chestii noi, inclusiv un review la Tron Legacy, dar momentan sunt ocupat sa aduc la zi lucrurile care le-am lasat in urma cat timp am fost ocupat in timpul saptamanii, mailuri de raspuns, tickete de rezolvat, etc.

Ninge si e frig, nu cred ca are cineva chef sa iasa din casa pe vremea asta. Am pierdut toata ziua azi, pentru ca am avut probleme cu un client si am stat pana la 5 dimineata online, si bineinteles ca m-am trezit la ora 1, cand jumatate de zi era deja dusa. I hate it.

Acum ca am avut putin timp liber, am facut si upgrade la WordPress la 3.0.3, cred ca e versiune de bugfix, pentru ca nu vad nimic deosebit deocamdata, dar dupa cum v-am mai zis si in trecut, e common sense sa faci update, si sa nu le lasi, pentru ca atunci cand o sa vina multe schimbari, e mult mai dificil, si mult mai multe chestii pot sa mearga prost, decat daca faci treaba la timp.

Revin pe mai pe seara sper, momentan transfer conturi de pe un server pe altul. Am facut upgrade la serverul Stars (webhosting) de la core2duo, cu 3 gb ram, la dual quad core xeons, cu 8 gig ram. More power ftw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge