Romanul s-a nascut troll

Dap treaba intensa de tot. Dupa ce te urci in autocar la 5 dimineata, bineinteles ca n-ai mancat nimic, asa ca la vreo 10 minute, dupa ce s-au inchis usile si a inceput sa fie cald, ti se face foame.
Taranul din tine scoate pateul si ceapa si ouale si infuleca de parca ar veni apocalipsa. Te doare la basca de mirosul criminal care ne invaluie pe toti.

Iti urez sa mori incet, torturat de 21 arici care se rostogolesc peste tine lent … dar lent frate …

LE: se pare ca am retardati pe blog care se cred smecheri si imi dau motive pentru care ar manca cineva la 5 dimineata pateu cu ceapa si oua – combinatia letala, dar hai sa precizez: pe autocar de la Bucuresti la Timisoara nu se trezeste nimeni la 5 dimineata ca sa mearga la munca sa faca naveta 600 km, decat daca e retardat sau masochist. you got that right big fella? Stai jos, ai 3.

4 thoughts on “Romanul s-a nascut troll”

  1. Mereu m-a uimit capacitatea românilor de a insista să mănânce în absolut orice moment (mai ales cele în care e deranjant) chestii… puturoase.
    Dincolo de orice motiv, e totuși o regulă de bum simț (nici măcar nu atinge un nivel așa avansat pentru unii ca bunele maniere); și nu e ca și cum nu există soluții mai puțin mirositoare.
    Poți mânca în public; un sandwich cu piept de pui, un sandwich cu telemea, cu brânză topită și șuncă (sau orice mezel care nu pute), cu o roșie sau un castravete înauntru că alea sunt inodore și in-orice din fericire încă nu și incolore; etc.

  2. În românia orice este posibil, zi mersi că nu pune de un grătărel în autocar că maneaua… este, berea…. este, țuica…. nelipsită și mai vine și un cioban cu brânza și deja poți circula pe cârligul de remorcă sau mergi frumușel pe jos 600 km în cazul tău, oi ajunge tu…
    Marinel Pădurice´s last blog post ..Promovarea unui site

Leave a Reply