Atat de multe

Iar incep asa cum incepeam odata sa spun 🙂 S-au intamplat multe, atat de multe schimbari si atat de multe lucruri noi. O sa dureze ceva sa impartasesc tot.

Era un obicei fain sa scriu pe blog din chestiile interesante care mi se intampla. Cred ca ajuta un pic si sa revizitez actiunile din trecut, si sa constientizez mai bine si daca se poate, sa invat mai mult din experientele avute, fie ele bune sau rele. It’s all part of the game!

Nu stiu daca mai citeste cineva, dar as vrea sa fac asta in primul rand pentru mine. E un proces bun si imi pare rau ca am uitat sa il folosesc in viata de zi cu zi.

Am mai citit din postarile din trecut si am zambit. Multe chestii au fost distractive. Cred ca am evoluat, si cred ca mai sunt povesti care merita spuse, asa ca am inceput cu o mica curatenie, am schimbat tema sa fie foarte minimal si … nowhere to go but up.

In continuare o sa mai existe posturile in engleza despre tech si chestii care le pastrez in jurnal pentru ca sunt chestii de care ma lovesc sau am nevoie mai frecvent. Pe langa ele, o sa fie postari despre ultimii … ani in care a fost tacere.

A fost o aventura decenta si o sa incerc sa aduc incetisor totul la zi.

Daca mai e cineva care ma citeste – salutare si imi pare bine sa va revad. Daca nu – salutare viitorilor cititori 😉

2 thoughts on “Atat de multe”

Leave a Reply